Фото-будка под наем от Photo King

Привет от “Краля”!

Photo King е компания, специализирана в отдаването на фото будки под наем за събития. Фото будките ни са с модернистичен open-space дизайн и имат възможност да правят брандирани моментни снимки с отлично качество.
Желаете веднага да изтеглите дигиталната си снимка, да я изпратите на електронната си поща или да я споделите във Facebook? Искате да разглеждате в реално време всички снимки от събитието? Разбира се, фото будката на Photo King ви дава всички тези възможности.

Опит

Преди повече от 6 години реализирахме една смела идея, непозната все още в България - първата фото будка Photo King. И ето, че тази идея, която усъвършенствахме през годините, се превърна в любим специалитет на всякакви поводи.

Като всяка аристократична особа, "Кралят" обича да е сред хора, да посещава събития и да създава незабравими преживявания на останалите гости. Често можете да го откриете на:

  • фирмени събития
  • рекламни кампании
  • промоции на продукти
  • изложения и конференции
  • коледни партита
  • сватби
  • рождени дни
  • тематични партита

Фото будка за фирмени събития - през годините спечелихме доверието на компании като KPMG, Coca-Cola, Nestle, Fibank, NOVA TV, Telenor и много други, с които реализираме успешни и нестандартни кампании, като не спираме да надграждаме и разширяваме възможностите на фото будките си.

Фото будка за сватба - щастливи сме, че сме част от сватбените тържества на най-креативните и различни младоженци, които ни вдъхновяват заедно да създаваме незабравими спомени върху снимки, принтиращи се на момента.

Възможности и персонализация

Чудите се какви са способностите на "Краля" и как успява да се впише успешно във всяко събитие? Ето част от неговите възможности и опции за персонализация.

Фото будката се доставя, монтира и демонтира от наш оператор. Той присъства по време на цялото събитие, като асистира на гостите при нужда за разпечатване на снимки и/или ползване на електронните услуги.

Базирани сме в София, но пътуваме в цялата страна. Можете да срещнете фото будките ни по-често и в Пловдив, Благоевград, Стара Загора, Сливен, Варна, Бургас, Созопол.

Защо Photo King?

Хартиените моментни снимки носят по-различна (не виртуална, а реална) емоция и сантиментална стойност. Може да се поставят в рамка или албум и да съхранят задълго споменa от специален ден или събитие. Персонализирането на снимките допълнително засилва емоцията от повода.

Често за гостите това е първи досег с фото будка и е прекрасно да наблюдаваш искрените им реакции на забавление. Oт самото начало нашата мисия е да предлагаме не просто фото будка, а запомнящи се емоции - едно ново и различно изживяване.

Статистиките ни показват, че над 90% от хората на нашите снимки се усмихват. Стотици събития, десетки хиляди снимки и още повече усмивки… Изумително, нали? Ние „работим щастие“.

(+359) 898 654323

hello@photoking.bg

София, България

Резервирай фото-будка за твоето събитие сега

Свържи се с нас за подробна оферта с цени и условия за нашите услуги