Фирмени събития

Искате да предизвикате сензация сред колегите и партито да се помни дълго?

Фото будката е „горещата точка“ на всяко фирмено парти - мястото за усмивки, забавление и неформално поведение. Тя е повод и средство за сближаване на колектива (колко често виждате колегите с рога или колежките – с мустаци? Е.. надяваме се, не твърде често).

Нужни са само 10 секунди след заснемане с фото будката, за да разпечатате снимката си и да я хванете в ръце. А снимките могат да бъдат брандирани с логото на компанията и весело послание за спомен.

А какво ще кажете Фирменото парти да продължи и на следващия ден? Можете да организирате, например, конкурс за „Най-щура снимка“ с фото будка. Уверяваме ви, конкуренцията за победител ще е впечатляваща, но пък е чудесен повод за още колективно забавление.

Възможностите за теми са неограничени - Винтидж парти, Хавайско парти, Каубойско парти, Диско-ретро парти, Венециански бал, Кралско парти, Гангстерско парти... идеите от вас, а ние сме готови да ви осигурим подходящ реквизит и фон в духа на избраната тема.

Коледно парти с фото будка? Добра идея!

Всеки, който някога е организирал Коледно парти знае, че идеите никога не стигат. Е, от опит можем да кажем, че фото будката е „звездата на елхата“ (или на Дядо Коледа брадата) за всяко Коледно парти. Вдига градуса на настроението и разчупва атмосферата. Искате да се снимате с Дядо Коледа, а сте пропуснали да го поканите? Нека добавим виртуален Дядо Коледа върху снимките и бъде изненадващ „гост“ на партито. Представяте си Коледа в синьо или „на плажа“ – нашите коледни джудженца могат да изпълнят всичките ви желания за незабравими коледни моментни снимки.

Резервирай фото-будка за твоето събитие сега

Свържи се с нас за подробна оферта с цени и условия за нашите услуги