Фото-будка за Сватбено тържество

Фото будката - оригинална идея за сватба

Големият ден наближава? Търсите различна и креативна идея, която да направи деня ви незабравим? Имаме страхотно предложение за вас – забавни моментни снимки с тематичен дизайн и реквизит. Photo King е не просто фото будка, а машина за спомени. Защото няма по-добър начин да се „запечата“ честването на един нов съвместен път, от весела колекция с неформални, качествени кадри, перфектно допълващи официалните сватбени снимки. А още по-хубавото е, че снимките могат да бъдат персонализирани с имената на щастливата двойка, специална тема и всякакъв вид графика. Забавните аксесоари пък повдигат настроението и създават епични моменти „само за снимка“.

Защо фото будка?

  • Забавление - фото будката е „горещата точка“ на тържеството, където гостите се отпускат, усмихват, забавляват, а роднините се запознават.
  • Подаръци за гостите на сватбата - сватбеният ден е специален за гостите и всеки желае да съхрани парченце от емоцията за спомен. Моментните ни снимки могат да се превърнат в чудесни подаръци за гостите на сватбата ви – персонализирани, различни и специални.
  • Книга за пожелания - албум с щури снимки и трогателни пожелания от гостите? Сватбената книга за пожелания никога не е била по-забавна – със снимки на усмихнати лица, запечатили щастието и емоцията от Големия ден.
  • Персоналност - снимките могат да бъдат персонализирани с имената на младоженците, сватбените цветове, тема, монограма и каквато идея ви хрумне. Какво ще кажете за теми „Любов като на кино“, „Пътешествие“, „Рустик“, „Горска сватба“, „Приказка“, „Фолклор“, „Джеймс Бонд“, „Великият Гетсби“? Едни от любимите ни теми, реализирани по идеи на младоженци, са „Списание“, „Дисни“, „Инженери“. Предизвикайте ни с нестандартни идеи, защото за фото будката на Photo King няма невъзможни неща.
  • Изненада - напоследък забелязваме тенденция, която започва да се утвърждава като честа практика - не младоженците да организират фото будка за сватбата си, а техни гости ни ангажират като изненада за младото семейство. Ако сте бъдещи кумове, шафери или приятели и родители на младоженците – вече имате готина идея за сватбена изненада.

Фото будката ни ще създаде незабравими и щури спомени от сватбата ви върху снимки, отпечатващи се на момента. Снимки за „албума“ на сърцето ви. А спомените? Те са това, което остава след време.. така че - нека предизвикват усмивка.

Резервирай фото-будка за твоето събитие сега

Свържи се с нас за подробна оферта с цени и условия за нашите услуги