Често Задавани Въпроси

За разлика от фото будките, които познавате от жп и автогарите, които предоставят лесен начин за изготвяне на снимки за документи, нашите фото будки са предназначени да правят забавни снимки с невероятно студийно качество на различни събития. Будките ни са с модерен дизайн, отворени ("open space") и с тематичен реквизит, който ще добави забавен акцент към партито ви.
Photo King са фото будки под наем, подходящи както за фирмени събития (тиймбилдинг, коледни и тематични партита), промоционални събития (представяне на продукти, рекламни кампании, концерти), така и за събития от личен характер (сватбени тържества, момински и ергенски партита, рождени дни).
За комфортната работа на будката е нужно пространство от 3м. на 3м., както и достъп до електричество.
Фото будката се доставя, монтира и демонтира от наш оператор. Той присъства по време на цялото събитие, като асистира на гостите при нужда за разпечатване на снимки и/или ползване на електронните услуги.
За разлика от стандартните затворени будки, нашите фото будки са проектирани да бъдат използвани от цели компании хора - на една снимка можем да "поместим" дори над 10 човека.
Вие! Просто натиснете сензорния екран на будката и след 5 секунди тя ще ви снима. Таймер отброява секундите на екрана.
Снимката се показва пред вас на екрана за няколко секунди. Нашите будки са снабдени с втори екран, на който можете да разгледате всички снимки.
Да, имаме възможност да предоставим техника за моментни снимки директно на мястото на събитието. Времето за принтиране на една снимка е около 10 секунди.
Можем да добавим всякаква допълнителна информация на снимките – QR code, фирмено лого, надпис, тематично оформление в предпочитани цветове.
Разбира се. Чрез специално разработен сайт, можем да качваме в реално време всички снимки от събитието на фейсбук страницата на компанията организатор (особено подходящо решение за промоционални събития).
Пишете ни! Изпратете ни повече информация за вашето събитие чрез формата ни за контакти и ние ще ви изпратим обратно оферта до няколко часа.
Да, свържете с нас чрез формата за контакти, като включите подробности за планираното от вас събитие. Ние ще ви предложим среща в удобно за вас време, на която да ви презентираме услугата.
Ако имате нужда от бърз отговор, не се колебайте да ни се обадите по телефон. Отговаряме с охота и на е-мейли (hello@photoking.bg) и фейсбук съобщения на профила ни.