Краля

Photo King е фото будка за събития с модернистичен, open-space дизайн, която има възможност да прави снимки с отлично качество (сравними със снимки от фото студио).

Снабдена със сензорен екран и богат реквизит, дава възможност на гостите сами да правят снимки с пиперлив акцент, които могат да бъдат принтирани след секунди. Искате да ги споделите във фейсбук - разбира се, само с натискане на един бутон.

  • Кралят е оборудван със студийна фото техника за отлично качество на снимките
  • Заден сензорен екран за слайд-шоу на снимките от събитие
  • Мобилни устройства (таблети), с които гостите на събитието да разглеждат всички снимки
  • Фото-принтер, който позволява моментално принтиране на снимки по време на събитието
  • Колекция от фонове и реквизит, които да са в унисон с вашето събитие

"Open-Space" дизайн

Чудите се как се влиза в будката?

Това определено не е скучната, затворена фото-будка с перденца, в която трудно се побира повече от един човек. "Кралят" е различен - той не иска да ви "скрие" от останалите, а точно обратното - дава ви възможност да споделите момента с вашите приятели.

Просто заставате на няколко крачки пред него, натискате бутона на сензорния екран и след секунди сте заснети...просто така - лесно и изключително забавно.

Разглеждане и споделяне

А след това?

Фото-будката е снабдена с екран на гърба кутията, където вече заснетите снимки се показват и всеки може да ги види.

"Кралят" пристига и с допълнително устройство - таблет, на който, с помощта на специален софтуер, гостите могат да разгледат снимките, да ги споделят във Фейсбук, да ги изпратят на електронна поща или да ги принтират на място. Всичко това на един бутон разстояние.